Dames Teams

Seizoen 2021 – 2022

Ook bij de dames staat gezelligheid en sportiviteit op de 1e plaats.

Dit seizoen hebben we 3 dames teams, dames 1 komt uit in de Maas en Waalse Recreanten A-poule. Dames 2 speelt in de B-Poule en dames 3 speelt in de D-poule.

We doen als vereniging ook mee in de bekercompetitie welke is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Recreantencompetitie Maas & Waal en Recreantencompetitie Rivierenland (RECVOL). Teams uit Maas & Waal en de Betuwe kunnen deelnemen aan deze gezamenlijke competitie. Als dames of als gemengd team.

Heb je zin gekregen om bij ons te komen volleyballen? Kom dan vrijblijvend eens een 3-tal keren meetrainen! Alleen al voor de gezelligheid is het de moeite waard en voor alle teams geldt eigenlijk wel dat aanvulling altijd welkom is.
Denk je een leuk balletje te kunnen slaan of zou je dat graag willen leren? Kom dan eens bij een training kijken en neem dan meteen de sportkleren mee want meedoen is leuker.

Wil je weten wanneer? Kijk dan hier voor de tijden.

Dames 1

Dames 2

Karen van den Berg Ilona Pieters
Carola Bokhorst Margje Peper
Linde van den Bos Jolanda van Faassen
Ellen van den Bos Annemarie Christians
Aukje van den Berg Marion Tonissen
Marieke Reijers-Langen Joyce Jilesen
Ellen Thomassen Marieke Pellegrino
Sanne van Kraaij
Loes Langen

Dames 1 en de dames van het gemengd team trainen op maandag avond van 19.30 tot 20.45 en spelen hun thuiswedstrijden op de dinsdag avond vanaf 20.45.

Dames 3

Aafkje Leerentveld-van Hoorn
Wilma Bouwman
Femke Kuipers
Janneke Banken
Wendy Gidding
Karin Broers
Bianca Gremmen
Petra Walraven
Monique Snieders
Sylvia Gijsbers

Dames 2 en 3 trainen op dinsdag avond van 19.30 tot 20.45 en spelen hun thuiswedstrijden vaak op de dinsdag avond vanaf 20.45 en soms woensdag avond vanaf 21.00.